Наукова періодика України Харчова промисловість


Лич І. В. 
Імунологічні властивості молозива / І. В. Лич, О. В. Карпов, Г. О. Пекло, А. О. Пекло // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_8
  Повний текст PDF - 834.84 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лич І.
  • Карпов О.
  • Пекло Г.
  • Пекло А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лич І. В. Імунологічні властивості молозива / І. В. Лич, О. В. Карпов, Г. О. Пекло, А. О. Пекло // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського