Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Лич І. В. Імунологічні властивості молозива / І. В. Лич, О. В. Карпов, Г. О. Пекло, А. О. Пекло // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лич І. В. Імунологічні властивості молозива / І. В. Лич, О. В. Карпов, Г. О. Пекло, А. О. Пекло // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |