Наукова періодика України Харчова промисловість


Дубова Г. Є. 
Ароматизація темпурних продуктів / Г. Є. Дубова, І. В. Левчук, О. В. Голубец // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_4
  Повний текст PDF - 968.496 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубова Г.
  • Левчук І.
  • Голубец О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубова Г. Є. Ароматизація темпурних продуктів / Г. Є. Дубова, І. В. Левчук, О. В. Голубец // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубова Галина ЄвгеніЇвна (технічні науки)
  • Левчук Ірина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського