Наукова періодика України Харчова промисловість


Соколенко А. І. 
Інноваційні технології підвищення ефективності харчових виробництв / А. І. Соколенко // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_3
  Повний текст PDF - 611.135 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соколенко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соколенко А. І. Інноваційні технології підвищення ефективності харчових виробництв / А. І. Соколенко // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соколенко Анатолій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського