Наукова періодика України Харчова промисловість


Дорош Г. П. 
Мікробіологічна безпека хліба з поліпшувачами / Г. П. Дорош, О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_15
  Повний текст PDF - 738.783 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорош Г.
  • Сковоринська О.
  • Грегірчак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорош Г. П. Мікробіологічна безпека хліба з поліпшувачами / Г. П. Дорош, О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського