Наукова періодика України Харчова промисловість


Скроцька О. І. 
Віруси у продуктах харчування / О. І. Скроцька, І. М. Волошина, Т. С. Кістенюк // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_14
  Повний текст PDF - 739.675 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скроцька О.
  • Волошина І.
  • Кістенюк Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скроцька О. І. Віруси у продуктах харчування / О. І. Скроцька, І. М. Волошина, Т. С. Кістенюк // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського