Наукова періодика України Харчова промисловість


Янчева М. О. 
Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_11
  Повний текст PDF - 682.322 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчева М.
  • Большакова В.
  • Желєва Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчева М. О. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  • Большакова Вікторія Анатоліївна (технічні науки)
  • Желєва Тетяна Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського