Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Янчева М. О. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Янчева М. О. Вивчення властивостей гідроколоїдів під час процесу заморожування-розморожування / М. О. Янчева, В. А. Большакова, Т. С. Желєва // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 42-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |