Наукова періодика України Харчова промисловість


Роман Т. О. 
Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, А. С. Дубівко, О. Г. Бибич, В. В. Захаров // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_8
  Повний текст PDF - 1.664 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Роман Т.
  • Мазуренко О.
  • Дубівко А.
  • Бибич О.
  • Захаров В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Роман Т. О. Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, А. С. Дубівко, О. Г. Бибич, В. В. Захаров // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Роман Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  • Захаров Володимир Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського