Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Роман Т. О. Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, А. С. Дубівко, О. Г. Бибич, В. В. Захаров // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Роман Т. О. Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, А. С. Дубівко, О. Г. Бибич, В. В. Захаров // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 32-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |