Наукова періодика України Харчова промисловість


Вербицький Б. І. 
Коефіцієнти вологоперенесення моркви / Б. І. Вербицький, Ю. П. Луцик, Т. М. Левківський // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_6
  Повний текст PDF - 624.932 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Вербицький Б.
  • Луцик Ю.
  • Левківський Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Вербицький Б. І. Коефіцієнти вологоперенесення моркви / Б. І. Вербицький, Ю. П. Луцик, Т. М. Левківський // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського