Наукова періодика України Харчова промисловість


Ткаченко Д. О. 
Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_5
  Повний текст PDF - 724.774 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко Д.
  • Шиян П.
  • Зубченко В.
  • Косів Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко Д. О. Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шиян Петро Леонідович (технічні науки)
  • Косів Руслана Богданівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського