Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Ткаченко Д. О. Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко Д. О. Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві / Д. О. Ткаченко, П. Л. Шиян, В. С. Зубченко, Р. Б. Косів // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |