Наукова періодика України Харчова промисловість


Іванченко К. В. 
Вплив способів одержання червоних столових виноматеріалів на їх якість / К. В. Іванченко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_4
  Повний текст PDF - 399.492 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іванченко К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іванченко К. В. Вплив способів одержання червоних столових виноматеріалів на їх якість / К. В. Іванченко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іванченко Ксенія Вікторівна (технічні науки)
  • Іванченко Костянтин В'ячеславович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського