Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Іванченко К. В. Вплив способів одержання червоних столових виноматеріалів на їх якість / К. В. Іванченко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Іванченко К. В. Вплив способів одержання червоних столових виноматеріалів на їх якість / К. В. Іванченко // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 13-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |