Наукова періодика України Харчова промисловість


Величко А. Є. 
Науково-методичні підходи до формування нормативних систем на виробництві молочних продуктів і морозива / А. Є. Величко, І. В. Маслова // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_33
  Повний текст PDF - 849.546 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Величко А.
  • Маслова І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Величко А. Є. Науково-методичні підходи до формування нормативних систем на виробництві молочних продуктів і морозива / А. Є. Величко, І. В. Маслова // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського