Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Величко А. Є. Науково-методичні підходи до формування нормативних систем на виробництві молочних продуктів і морозива / А. Є. Величко, І. В. Маслова // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Величко А. Є. Науково-методичні підходи до формування нормативних систем на виробництві молочних продуктів і морозива / А. Є. Величко, І. В. Маслова // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 177-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |