Наукова періодика України Харчова промисловість


Полумбрик М.О. 
Альгінати в харчових технологіях / М.О. Полумбрик, В. М. Іщенко, А. О. Сірик, Костюк В. С. В.С., О. М. Полумбрик // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_3
  Повний текст PDF - 1.141 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Полумбрик М.
  • Іщенко В.
  • Сірик А.
  • В.С. К.
  • Полумбрик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Полумбрик М.О. Альгінати в харчових технологіях / М.О. Полумбрик, В. М. Іщенко, А. О. Сірик, Костюк В. С. В.С., О. М. Полумбрик // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Полумбрик Максим Олегович (технічні науки)
  • Іщенко Вадим Миколайович (технічні науки)
  • Сірик Аліна Олегівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського