Наукова періодика України Харчова промисловість


Пушанко М. М. 
Теплова обробка стружки з морожених буряків / М. М. Пушанко, Г. Л. Верхола, Л. А. Верхола // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_23
  Повний текст PDF - 625.975 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пушанко М.
  • Верхола Г.
  • Верхола Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пушанко М. М. Теплова обробка стружки з морожених буряків / М. М. Пушанко, Г. Л. Верхола, Л. А. Верхола // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пушанко Микола Миколайович (технічні науки)
  • Верхола Леонід Арнольдович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського