Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Пушанко М. М. Теплова обробка стружки з морожених буряків / М. М. Пушанко, Г. Л. Верхола, Л. А. Верхола // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пушанко М. М. Теплова обробка стружки з морожених буряків / М. М. Пушанко, Г. Л. Верхола, Л. А. Верхола // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |