Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Хіврич Б. І. Фактори, що впливають на синтез діоксиду сірки в пиві / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хіврич Б. І. Фактори, що впливають на синтез діоксиду сірки в пиві / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |