Наукова періодика України Харчова промисловість


Хіврич Б. І. 
Фактори, що впливають на синтез діоксиду сірки в пиві / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_14
  Повний текст PDF - 688.299 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хіврич Б.
  • Роздобудько Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хіврич Б. І. Фактори, що впливають на синтез діоксиду сірки в пиві / Б. І. Хіврич, Б. В. Роздобудько // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хіврич Борис Іванович (технічні науки)
  • Роздобудько Борис Валерійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського