Наукова періодика України Харчова промисловість


Дюкарева Г. І. 
Моделювання рецептури бісквіта із заданими показниками якості / Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, О. Г. Дьяков // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_11
  Повний текст PDF - 690.446 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дюкарева Г.
  • Гасанова А.
  • Дьяков О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дюкарева Г. І. Моделювання рецептури бісквіта із заданими показниками якості / Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, О. Г. Дьяков // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дюкарева Галина Іванівна (технічні науки)
  • Гасанова Анна Едуардівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського