Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Дюкарева Г. І. Моделювання рецептури бісквіта із заданими показниками якості / Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, О. Г. Дьяков // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дюкарева Г. І. Моделювання рецептури бісквіта із заданими показниками якості / Г. І. Дюкарева, А. Е. Гасанова, О. Г. Дьяков // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 49-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |