Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Каліновська Т. В. Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Каліновська Т. В. Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість. - 2014. - № 15. - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_15_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |