Наукова періодика України Харчова промисловість


Фалендиш Н. О. 
Застосування плодово-ягідної сировини в технології хліба / Н. О. Фалендиш, Т. О. Федорова, О. А. Казмірчук // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_8
  Повний текст PDF - 101.735 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Фалендиш Н.
  • Федорова Т.
  • Казмірчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Фалендиш Н. О. Застосування плодово-ягідної сировини в технології хліба / Н. О. Фалендиш, Т. О. Федорова, О. А. Казмірчук // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 27-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фалендиш Наталія Олексіївна (технічні науки)
  • Федорова Тетяна Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського