Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Бондарева В. Й. Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / В. Й. Бондарева, О. Г. Макаренко, Я. Н. Гоцуляк, А. В. Попова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 17-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бондарева В. Й. Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / В. Й. Бондарева, О. Г. Макаренко, Я. Н. Гоцуляк, А. В. Попова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 17-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |