Наукова періодика України Харчова промисловість


Бондарева В. Й. 
Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / В. Й. Бондарева, О. Г. Макаренко, Я. Н. Гоцуляк, А. В. Попова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 17-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_6
  Повний текст PDF - 111.811 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бондарева В.
  • Макаренко О.
  • Гоцуляк Я.
  • Попова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бондарева В. Й. Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / В. Й. Бондарева, О. Г. Макаренко, Я. Н. Гоцуляк, А. В. Попова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 17-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Макаренко Оксана Георгіївна (технічні науки)
  • Попова Альбіна Вадимівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського