Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Левчій Д. В. Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості / Д. В. Левчій, Н. В. Медвідь // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левчій Д. В. Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості / Д. В. Левчій, Н. В. Медвідь // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |