Наукова періодика України Харчова промисловість


Левчій Д. В. 
Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості / Д. В. Левчій, Н. В. Медвідь // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_33
  Повний текст PDF - 2.423 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левчій Д.
  • Медвідь Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левчій Д. В. Використання під-алгоритмів для керування виробничими процесами у харчовій промисловості / Д. В. Левчій, Н. В. Медвідь // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського