Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Гіджеліцький В. М. Методи стабілізації продукції переробних виробництв / В. М. Гіджеліцький, І. А. Гонта, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 94-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гіджеліцький В. М. Методи стабілізації продукції переробних виробництв / В. М. Гіджеліцький, І. А. Гонта, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 94-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |