Наукова періодика України Харчова промисловість


Гіджеліцький В. М. 
Методи стабілізації продукції переробних виробництв / В. М. Гіджеліцький, І. А. Гонта, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 94-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_23
  Повний текст PDF - 115.086 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гіджеліцький В.
  • Гонта І.
  • Піддубний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гіджеліцький В. М. Методи стабілізації продукції переробних виробництв / В. М. Гіджеліцький, І. А. Гонта, В. А. Піддубний // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 94-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гіджеліцький Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Піддубний Володимир Антонович (1965–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського