Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Пешук Л. В. Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пешук Л. В. Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |