Наукова періодика України Харчова промисловість


Пешук Л. В. 
Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_19
  Повний текст PDF - 1.612 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Гащук О.
  • Аветян Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Сучасні підходи щодо використання селери, топінамбура, гарбуза та капусти кольрабі у технології посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, Е. Г. Аветян // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 77-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гащук Олександра Ізидорівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського