Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Філіпенко Т. А. Особливості кінетики окиснення ріпакавої олії та антиоксидантної дії в ній фенолів / Т. А. Філіпенко, Н. Ю. Грибова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Філіпенко Т. А. Особливості кінетики окиснення ріпакавої олії та антиоксидантної дії в ній фенолів / Т. А. Філіпенко, Н. Ю. Грибова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |