Наукова періодика України Харчова промисловість


Філіпенко Т. А. 
Особливості кінетики окиснення ріпакавої олії та антиоксидантної дії в ній фенолів / Т. А. Філіпенко, Н. Ю. Грибова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_12
  Повний текст PDF - 1.737 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Філіпенко Т.
  • Грибова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Філіпенко Т. А. Особливості кінетики окиснення ріпакавої олії та антиоксидантної дії в ній фенолів / Т. А. Філіпенко, Н. Ю. Грибова // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 42-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2013_14_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського