Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Lebedenko T. 
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts / T. Lebedenko, H. Korkach, V. Kozhevnikova, T. Novichkova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 52-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_9
  Повний текст PDF - 1.111 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Lebedenko T.
  • Korkach H.
  • Kozhevnikova V.
  • Novichkova T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Lebedenko T. Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts / T. Lebedenko, H. Korkach, V. Kozhevnikova, T. Novichkova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 52-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лебеденко Тетяна Євгеніївна (технічні науки)
  • Коркач Ганна Володимирівна (технічні науки)
  • Кожевнікова Вікторія Олегівна (технічні науки)
  • Новічкова Тамара Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського