Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Tkachenko N. Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate / N. Tkachenko, L. Lanzhenko, D. Skripnichenko, N. Kuprina, А. Hanicheva // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tkachenko N. Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate / N. Tkachenko, L. Lanzhenko, D. Skripnichenko, N. Kuprina, А. Hanicheva // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |