Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Tkachenko N. 
Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate / N. Tkachenko, L. Lanzhenko, D. Skripnichenko, N. Kuprina, А. Hanicheva // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_5
  Повний текст PDF - 939.85 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tkachenko N.
  • Lanzhenko L.
  • Skripnichenko D.
  • Kuprina N.
  • Hanicheva А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tkachenko N. Optimization of parameters of fermentolysis of proteins in the composition of serum-protein concentrate / N. Tkachenko, L. Lanzhenko, D. Skripnichenko, N. Kuprina, А. Hanicheva // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Ланженко Любов Олександрівна (1987–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського