Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Shevchenko I. 
Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds / I. Shevchenko, E. Aliiev // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_19
  Повний текст PDF - 1.082 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shevchenko I.
  • Aliiev E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shevchenko I. Study of the process of calibration of confectionery sunflower seeds / I. Shevchenko, E. Aliiev // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 135-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шевченко Ігор Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського