Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Holovko M. 
Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels / M. Holovko, T. Holovko, А. Gelikh, M. Zherebkin // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_13
  Повний текст PDF - 874.865 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Holovko M.
  • Holovko T.
  • Gelikh А.
  • Zherebkin M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Holovko M. Optimization of the recipes of forcemeat products on the basis of processed freshwater mussels / M. Holovko, T. Holovko, А. Gelikh, M. Zherebkin // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 86-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського