Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Bunyak O. 
Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage / O. Bunyak, S. Sots, A. Egorova, L. Valevskaya, G. Evdokimova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_12
  Повний текст PDF - 593.869 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bunyak O.
  • Sots S.
  • Egorova A.
  • Valevskaya L.
  • Evdokimova G.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bunyak O. Change of microbiotas of maize-based extruded products with vegetable additives during storage / O. Bunyak, S. Sots, A. Egorova, L. Valevskaya, G. Evdokimova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 4. - С. 79-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_4_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соц Сергій Михайлович (технічні науки)
  • Валевська Людмила Олександрівна (1985–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського