Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kochubei-Lytvynenko О. 
The effect of electrical discharge treatment of milk whey on partial conversion of lactose into lactobionic acid / О. Kochubei-Lytvynenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 40-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_8
  Повний текст PDF - 1.072 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kochubei-Lytvynenko О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kochubei-Lytvynenko О. The effect of electrical discharge treatment of milk whey on partial conversion of lactose into lactobionic acid / О. Kochubei-Lytvynenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 40-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського