Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ghanbari Sh. E. 
Determination of some chemical and quality parameters of changes in Turkish Sari Ulak monocultivar extra virgin olive oil during 12 months of storage / Sh. E. Ghanbari, Ozay D. Sivri, M. T. Ozkaya, N. F. Ustunel // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_6
  Повний текст PDF - 797.378 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ghanbari S.
  • Sivri O.
  • Ozkaya M.
  • Ustunel N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ghanbari Sh. E. Determination of some chemical and quality parameters of changes in Turkish Sari Ulak monocultivar extra virgin olive oil during 12 months of storage / Sh. E. Ghanbari, Ozay D. Sivri, M. T. Ozkaya, N. F. Ustunel // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського