Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ghanbari Sh. E. Determination of some chemical and quality parameters of changes in Turkish Sari Ulak monocultivar extra virgin olive oil during 12 months of storage / Sh. E. Ghanbari, Ozay D. Sivri, M. T. Ozkaya, N. F. Ustunel // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ghanbari Sh. E. Determination of some chemical and quality parameters of changes in Turkish Sari Ulak monocultivar extra virgin olive oil during 12 months of storage / Sh. E. Ghanbari, Ozay D. Sivri, M. T. Ozkaya, N. F. Ustunel // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 28-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |