Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Belinska S. 
The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli / S. Belinska, S. Levitskaya, А. Roskladka, О. Kitayev, N. Каmienieva // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_5
  Повний текст PDF - 608.015 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Belinska S.
  • Levitskaya S.
  • Roskladka А.
  • Kitayev О.
  • Каmienieva N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Belinska S. The peculiarities of crystal formation during freezing of broccoli / S. Belinska, S. Levitskaya, А. Roskladka, О. Kitayev, N. Каmienieva // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Белінська Світлана Омелянівна (1964–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського