Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Burdo O. 
The using of mechanodiffusion effect in the pro-duction of concentrated polyextracts / O. Burdo, Usef Alhurie, I. Syrotiuk, Ju. Levtrynskaya, Rosmami Pur Davar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 97-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_15
  Повний текст PDF - 855.048 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Burdo O.
  • Alhurie U.
  • Syrotiuk I.
  • Levtrynskaya J.
  • Davar R.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Burdo O. The using of mechanodiffusion effect in the pro-duction of concentrated polyextracts / O. Burdo, Usef Alhurie, I. Syrotiuk, Ju. Levtrynskaya, Rosmami Pur Davar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 97-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бурдо Олег Григорович (1942–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського