Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Savinok О. 
Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color digital images of muscular tissue samples / О. Savinok, N. Azarova, О. Arsiriy, А. Nikolenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 88-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_14
  Повний текст PDF - 966.042 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Savinok О.
  • Azarova N.
  • Arsiriy О.
  • Nikolenko А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Savinok О. Determination of functional and technological properties of beef based on the analysis of color digital images of muscular tissue samples / О. Savinok, N. Azarova, О. Arsiriy, А. Nikolenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 88-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського