Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Iorgachova K. 
The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries / K. Iorgachova, O. Makarova, O. Kotuzaki, K. Avetisіan // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_13
  Повний текст PDF - 663.691 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Iorgachova K.
  • Makarova O.
  • Kotuzaki O.
  • Avetisіan K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Iorgachova K. The use of glucan-containing grain materials in the technology of foam-like pastries / K. Iorgachova, O. Makarova, O. Kotuzaki, K. Avetisіan // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Іоргачова Катерина Георгіївна (технічні науки)
  • Макарова Ольга Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського