Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Gorodyska O. 
Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samohvalova, O. Savchenko, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_11
  Повний текст PDF - 622.04 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Gorodyska O.
  • Grevtseva N.
  • Samohvalova O.
  • Savchenko O.
  • Grygorenko A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Gorodyska O. Investigation of the safety grapeseed powder as an alternative to cocoa-powder in a confectionery glaze / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samohvalova, O. Savchenko, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Савченко Олександр Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського