Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Bondarchuk O. 
Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical properties of cream and sour-cream butter quality indicators / O. Bondarchuk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_10
  Повний текст PDF - 677.694 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bondarchuk O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bondarchuk O. Influence of temperature regimes of ripening and fermentation stages on the physical and chemical properties of cream and sour-cream butter quality indicators / O. Bondarchuk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 3. - С. 57-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського