Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Mudrak T. 
Selection of the complex of enzyme preparations for the hydrolysis of grain constituents during the fermentation of the wort of high concentration / T. Mudrak, A. Kuts, S. Kovalchuk, R. Kyrylenko, N. Bondar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_5
  Повний текст PDF - 675.151 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mudrak T.
  • Kuts A.
  • Kovalchuk S.
  • Kyrylenko R.
  • Bondar N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mudrak T. Selection of the complex of enzyme preparations for the hydrolysis of grain constituents during the fermentation of the wort of high concentration / T. Mudrak, A. Kuts, S. Kovalchuk, R. Kyrylenko, N. Bondar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ковальчук Станіслав Богданович (фізико-математичні науки)
  • Ковальчук Світлана Степанівна (1984–) (технічні науки)
  • Кириленко Роман Григорович (технічні науки)
  • Бондар Микола Володимирович (фізико-математичні науки)
  • Бондар Микола Герасимович (1920–1994) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського