Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Mudrak T. Selection of the complex of enzyme preparations for the hydrolysis of grain constituents during the fermentation of the wort of high concentration / T. Mudrak, A. Kuts, S. Kovalchuk, R. Kyrylenko, N. Bondar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mudrak T. Selection of the complex of enzyme preparations for the hydrolysis of grain constituents during the fermentation of the wort of high concentration / T. Mudrak, A. Kuts, S. Kovalchuk, R. Kyrylenko, N. Bondar // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |