Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Krupytska L. 
Technology of producing symbiotic biologically active additive / L. Krupytska, L. Kaprelyants, L. Trufkati, T. Velichko, V. Kirilov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_4
  Повний текст PDF - 668.353 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Krupytska L.
  • Kaprelyants L.
  • Trufkati L.
  • Velichko T.
  • Kirilov V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Krupytska L. Technology of producing symbiotic biologically active additive / L. Krupytska, L. Kaprelyants, L. Trufkati, T. Velichko, V. Kirilov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського