Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Koltunov V. 
The rate of the temperature drop in sweet peppers at the technical stage of ripeness during their cooling / V. Koltunov, K. Kalaida, A. Zabolotna, T. Volkova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_10
  Повний текст PDF - 553.782 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Koltunov V.
  • Kalaida K.
  • Zabolotna A.
  • Volkova T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Koltunov V. The rate of the temperature drop in sweet peppers at the technical stage of ripeness during their cooling / V. Koltunov, K. Kalaida, A. Zabolotna, T. Volkova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 2. - С. 54-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калайда Катерина Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського