Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Cherevko O. Color characteristics of dried three-component fruit and berry pastes / O. Cherevko, V. Mykhaylov, A. Zahorulko, A. Zahorulko, A. Borysova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Cherevko O. Color characteristics of dried three-component fruit and berry pastes / O. Cherevko, V. Mykhaylov, A. Zahorulko, A. Zahorulko, A. Borysova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |