Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Cherevko O. 
Color characteristics of dried three-component fruit and berry pastes / O. Cherevko, V. Mykhaylov, A. Zahorulko, A. Zahorulko, A. Borysova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_9
  Повний текст PDF - 468.216 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Cherevko O.
  • Mykhaylov V.
  • Zahorulko A.
  • Zahorulko A.
  • Borysova A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Cherevko O. Color characteristics of dried three-component fruit and berry pastes / O. Cherevko, V. Mykhaylov, A. Zahorulko, A. Zahorulko, A. Borysova // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського