Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ali Aberoumand Comparative studies of the effect of freezing on the physi-cochemical properties of the fillets of two fish species in Іran / Ali Aberoumand, Ziaei nejad Saeed, Baesi Frideh, Kolyaee Zahrah // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ali Aberoumand Comparative studies of the effect of freezing on the physi-cochemical properties of the fillets of two fish species in Іran / Ali Aberoumand, Ziaei nejad Saeed, Baesi Frideh, Kolyaee Zahrah // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |