Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ali Aberoumand 
Comparative studies of the effect of freezing on the physi-cochemical properties of the fillets of two fish species in Іran / Ali Aberoumand, Ziaei nejad Saeed, Baesi Frideh, Kolyaee Zahrah // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_6
  Повний текст PDF - 531.479 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ali Aberoumand
  • Saeed Z.
  • Frideh B.
  • Zahrah K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ali Aberoumand Comparative studies of the effect of freezing on the physi-cochemical properties of the fillets of two fish species in Іran / Ali Aberoumand, Ziaei nejad Saeed, Baesi Frideh, Kolyaee Zahrah // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського