Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Shevchenko A. Mass transfer in fermentation processes / A. Shevchenko, A. Sokolenko, O. Stepanets, O. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 99-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shevchenko A. Mass transfer in fermentation processes / A. Shevchenko, A. Sokolenko, O. Stepanets, O. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 99-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |