Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Shevchenko A. 
Mass transfer in fermentation processes / A. Shevchenko, A. Sokolenko, O. Stepanets, O. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 99-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_16
  Повний текст PDF - 631.725 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shevchenko A.
  • Sokolenko A.
  • Stepanets O.
  • Bilyk O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shevchenko A. Mass transfer in fermentation processes / A. Shevchenko, A. Sokolenko, O. Stepanets, O. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 99-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шевченко Анна Олександрівна (1986–) (технічні науки)
  • Шевченко Анатолій Іванович (1948–) (технічні науки)
  • Шевченко Андрій Андрійович (технічні науки)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олег Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського