Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kordzaia N. 
Food markets and food security: scientific basis of formation / N. Kordzaia, B. Yegorov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 61-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_11
  Повний текст PDF - 501.772 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kordzaia N.
  • Yegorov B.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kordzaia N. Food markets and food security: scientific basis of formation / N. Kordzaia, B. Yegorov // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 61-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кордзая Натела Ревазівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського