Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Benderska О. 
Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies / О. Benderska, А. Bessarab, V. Shutyuk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_10
  Повний текст PDF - 547.364 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Benderska О.
  • Bessarab А.
  • Shutyuk V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Benderska О. Study of the use of edible powders in tomato sauce technologies / О. Benderska, А. Bessarab, V. Shutyuk // Харчова наука і технологія. - 2018. - Т. 12, Вип. 1. - С. 55-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2018_12_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шутюк Віталій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського