Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Priss O. 
The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers / O. Priss, V. Yevlash, D. Legeza, V. Zhukova, I. Ivanova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_7
  Повний текст PDF - 406.145 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Priss O.
  • Yevlash V.
  • Legeza D.
  • Zhukova V.
  • Ivanova I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Priss O. The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers / O. Priss, V. Yevlash, D. Legeza, V. Zhukova, I. Ivanova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прісс Олеся Петрівна (технічні науки)
  • Жукова Вероніка Сергіївна (технічні науки)
  • Іванова Ірина Євгенівна (технічні науки)
  • Іванова Інна Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського