Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Priss O. The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers / O. Priss, V. Yevlash, D. Legeza, V. Zhukova, I. Ivanova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Priss O. The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers / O. Priss, V. Yevlash, D. Legeza, V. Zhukova, I. Ivanova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |