Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Atamanyuk V. 
Study of diffusion processes in pumpkin particles during candied fruits production / V. Atamanyuk, I. Huzova, Z. Gnativ // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_5
  Повний текст PDF - 1.669 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Atamanyuk V.
  • Huzova I.
  • Gnativ Z.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Atamanyuk V. Study of diffusion processes in pumpkin particles during candied fruits production / V. Atamanyuk, I. Huzova, Z. Gnativ // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гнатів Зоряна Ярославівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського