Mikhaylova K. 
Influence of the unfrozen magnetized water on juices / K. Mikhaylova, L. Telezhenko, E. Shtepa // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_3
  Повний текст PDF - 483.281 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mikhaylova K.
  • Telezhenko L.
  • Shtepa E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mikhaylova K. Influence of the unfrozen magnetized water on juices / K. Mikhaylova, L. Telezhenko, E. Shtepa // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського