Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Slyvka I. 
The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology / I. Slyvka, O. Tsisaryk, L. Musiy, I. Skulska // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 81-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_12
  Повний текст PDF - 423.928 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Slyvka I.
  • Tsisaryk O.
  • Musiy L.
  • Skulska I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Slyvka I. The use of bacconcentrate Herobacterin in brine cheese technology / I. Slyvka, O. Tsisaryk, L. Musiy, I. Skulska // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 81-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського