Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Головко М. П. 
Біологічна цінність прісноводної риби Кременчуцького водосховища / М. П. Головко, Т. М. Головко, Л. О. Крикуненко // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_8
  Повний текст PDF - 423.964 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Головко Т.
  • Крикуненко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Біологічна цінність прісноводної риби Кременчуцького водосховища / М. П. Головко, Т. М. Головко, Л. О. Крикуненко // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 53-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського