Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Tkachenko N. 
Innovative solutions in biotechnologies of combined yogurt drinks with balanced chemical contents / N. Tkachenko, O. Kruchek, A. Kopiyko, G. Ramazashvili // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 42-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_7
  Повний текст PDF - 400.925 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tkachenko N.
  • Kruchek O.
  • Kopiyko A.
  • Ramazashvili G.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tkachenko N. Innovative solutions in biotechnologies of combined yogurt drinks with balanced chemical contents / N. Tkachenko, O. Kruchek, A. Kopiyko, G. Ramazashvili // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 42-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Кручек Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського