Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Dubova Н. 
Study of factors affecting development of food aromatization / Н. Dubova, B. Yegorov, A. Bezusov, V. Voskoboinyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_4
  Повний текст PDF - 621.442 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dubova Н.
  • Yegorov B.
  • Bezusov A.
  • Voskoboinyk V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dubova Н. Study of factors affecting development of food aromatization / Н. Dubova, B. Yegorov, A. Bezusov, V. Voskoboinyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського