Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Dubova Н. Study of factors affecting development of food aromatization / Н. Dubova, B. Yegorov, A. Bezusov, V. Voskoboinyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dubova Н. Study of factors affecting development of food aromatization / Н. Dubova, B. Yegorov, A. Bezusov, V. Voskoboinyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 17-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |